Szparagi w boczku

Z tymi przepisami twój grill nie może się nie udać!

0
Organizujesz grillowe przyjęcie? Pamiętaj, że oprócz upieczonego na ruszcie mięsa twoich gości powinny zachwycić wspaniałe dodatki. Ważnymi elementami grillowania są pieczywo i sosy, ale...
tiramisu

Kulinarna podróż do Włoch

1
Włochy to raj piękny, słoneczny, pełen urokliwych zakątków i historycznych miejsc. Kto raz odwiedzi to miejsce, na pewno będzie chciał tam wrócić. Jest to...
Ziemniaki po bengalsku - dodatek do obiadu albo doskonała przystawka

Tajniki kuchni indyjskiej. Pomysły na ciekawe, niecodzienne potrawy

0
Kraj tak wielki, jak Indie oferuje niezliczoną ilość pomysłów na pyszne potrawy. Ciepłe, tropikalne południe Półwyspu Indyjskiego to przede wszystkim lekkie warzywa, mleczko kokosowe,...
Mężczyzna w butach narciarskich na nartach wodnych

Jak nauczyć się jazdy na nartach? Popularne stoki w Zakopanem

0
Zima to idealny czas na to, aby rozpocząć jazdę na nartach. Sporty zimowe są w ostatnim czasie niezwykle popularne, dlatego nikogo nie dziwi fakt,...
tresura psa

Jak zacząć szkolenie psa?

0
Coraz więcej osób decyduje się na posiadanie czworonożnego przyjaciela, jakim jest pies. Pies może wnieść bardzo dużo pozytywnych emocji do naszego życia, wystarczy, że...
Panorama Sandomierza

Sandomierz – co warto zobaczyć?

0
Sandomierz to niewielkie miasto położone w południowo-wschodniej Polsce. Zamieszkuje je około 25 tysięcy mieszkańców, a jest to prawdziwa, mała perła nad Wisłą. Miasto rozciąga...
kolor w kuchni

Kolory w kuchni wpływają na nasz apetyt

1
Kuchnia to serce domu, w którym toczy się życie rodzinne oraz miejsce, gdzie przyrządzane są posiłki dla bliskich i gości. Dobierając odpowiednie kolory możemy...
4 wskazówki ogrodnicze na późną jesień

4 wskazówki ogrodnicze na późną jesień

0
Dbanie o ogród to niemal niekończąca się praca. Prawie zawsze jest w nim coś do zrobienia, a dobra organizacja jest tutaj podstawą. Ogród wymaga...
jagody w koszyczku

Smak jagód w domowych przepisach – zobacz, jak wykorzystać w kuchni...

0
Sezon na jagody zaczyna się w czerwcu i nie trwa zbyt długo, dlatego warto czerpać pełnymi garściami z tych darów natury. Jagody dają ogromne...
cevapcici

Cevapcici, pljeskavica, ustipci – najbardziej charakterystyczne dania kuchni bałkańskiej

0
Bałkany przyciągają coraz więcej turystów. Co roku w ten region Europy przybywa mnóstwo ludzi poszukujących ciekawych zabytków, historycznych faktów i legend. Nie mniejszą popularnością...

Najnowsze